Intresserar Sveriges byggbransch?

Välkommen att träffa svenska företag och aktörer som verkar inom byggbranschen. I en del av Sverige är problemet med offentliga anskaffningar att aktörerna inte får tillräckligt med offerter. Det har lett till att priserna börjat stiga. Därför vill de nu komma över viken för att träffa finländska företag inom byggbranschen och skapa nätverk med er för att öka intresset att expandera marknaden till Sverige.
 
Om du har funderat över möjligheten att offerera till Sverige lönar det sig verkligen att dyka upp för att diskutera med svenska aktörer. Genom att skapa kontakter med dem får du massor med information om hur anskaffningar går till i Sverige, du får veta mera om den lokala praxisen, du hittar samarbetspartners och kan samtidigt skapa nätverk med andra finländska företag som är intresserad av samma marknad. Genom att offerera tillsammans kan man offerera större helheter!
 
I bilagan hittar du noggrannare information om evenemanget och länkar till de inbjudna företagens/aktörernas hemsidor. Bekanta dig med dem och meddela undertecknad om vem du vill träffa på 5 minuter långa b2b-möten. Vi bekräftar alla möten i ett senare skede.

Viimeksi muutettu: 
26.10.2017 - 19:36
Attachments: